onsdag 1 oktober 2014

Sommarens enda grillfest

Dagen efter att vi hade kommit hem från vår resa med Björns syster och sambo (länk till reseinlägget) skulle våra vänner Milena och Henri ha en förfest/grillfest. Vi var väldigt osäkra på om vi skulle fara eller inte. Vi hade kommit hem rätt så sent på fredagkväll, Colin hade redan hunnit gå och sova då. Så vi fick se honom först på lördag morgon. Det kändes väl sisådär att lämna honom ännu en natt "på sköjto".
Först var tanken att vi skulle fara på festen efter att han somnat, så att vi skulle natta honom först. Björns mamma övertygade oss om att det inte är något besvär för dem att natta honom så det blev så att vi for som planerat ändå. Och vilken tur att vi for, trots att vi var lite trötta och slappa efter resan. Festen blev hur rolig som helst! Vi stiftade nya bekantskaper och hade en trevlig kväll hos Milenas och Henris sommarresidens i Sandsund. Eftersom det pågick Jeppisdagar for vi in till Jeppis lite senare på kvällen, men det var som vanligt ett misstag. Visst var det skoj där också, men hela gänget splittrades och man stod som packade sillar kring ett ståbord och försökte överrösta sorlet när man pratade. Jag och Björn drog oss "hemåt" (till Björns föräldrar) rätt så tidigt eftersom vi visste att det var väckning som vanligt där kring 6.
Tack alla inblandade för en jätte trevlig kväll! Som småbarnsförälder är det inte så ofta man slipper ut på liknande tillställningar så man har kommit till att uppskatta dem mera nu än tidigare!

Några spelade, andra tittade på.


Kyra (en ny bekantskap från Tyskland), bloggaren herself och Emmi. Emmi lärde känna Kyra när de var på utbyte i USA och i somras var hon till Finland och hälsade på. Så roligt när man lär känna nya intressanta människor!

Det förståndiga föräldraparet som drog sig hemåt i tid för att orka busa med den saknade lillkillen!

Therese


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar