torsdag 4 november 2010

Hur skall man tolka detta då????

För tillfället är jag så upprörd och förargad att jag bara skulle vilja springa ut i närmsta skog och stanna där. Jag fattar inte vad det är för några grannar som vi har.
Idag ringde vår hyresvärd och sa att de har fått ta emot klagomål om att vi haft för högljudda fester. WHAT?? Vi har inte ens haft en endaste liten fest hemma hos oss sen vi flyttade in. Inte ens en pyttig, fnuttig liten inflyttningsfest!! Och nu är det då tydligen folk i huset som har klagat på våra högljudda fester! Vår hyresvärd sade att det hänt upprepade gånger och att om detta fortsätter måste hyreskontraktet sägas upp. Någon har till och med funderat på att polisanmäla oss. Jag fattar inte vad som händer! Hyresvärden gav ett exempel att förra fredagen hade vi haft en fest som varit för högljudd. Hur är detta möjligt när vi inte var i Vasa då??? Vi var hemma och hälsade på respektive familjer. Ingen har sagt något åt oss någonsin. B hade meddelat vaktmästaren i huset att han har ett eltrumset och om någon tycker det är för mycket ljud så skall de komma och säga till. Inget har sagt så mycket som ett knyst till oss och så ringer plötsligt hyresvärden och meddelar att vi kanske kan bli vräkta!!! Hur är detta möjligt?
De gånger vi haft kompisar hit så har vi alltid farit till krogen där en 21-22 tiden så om det var lite mera ljud än när vi bara är två stycken här så är det ju inte precis som att vi hållit på långt in på natten.
Hur kan folk vara så fega att de inte säger ett ord till oss utan bara meddelar vaktmästaren. Och varför har inte han meddelat oss? Jag är så upprörd så jag kan inte förklara. Det skulle ju nästan vara skönt om man faktiskt hade haft fester så man vet hur man inte skall uppföra sig. MEN VI HAR JU INTE GJORT NÅGOT!!!!!! Är det för mycket ljud när mina stick stickor ljuder mot varandra??
Och det värsta är att hyresvärden inte alls verkade tro på oss att vi inte haft några fester.

4 kommentarer:

  1. Va? Man blir ju arg för mindre! Konstigt att int hyresvärden trodd er. :S Och att ingen har kommit och klagat, ens skrivit en lite lapp och slängt in genom postinkastet?! :S

    SvaraRadera
  2. Men va fräckt! Så kan man int gö, ti int ens koma å prat me er å sej att di tycker ni ha haft myki ljud, vilket ni ju int ens haft, va ja nu föstått. vet ni ens om de e grannarna som ha klaga eller nån som bor i nån våning "längre bort"?

    SvaraRadera
  3. Verkligen märkligt! Finns det några andra ungdomar där i närheten som brukar ha fester? Kan ju vara att någon tror att ljudet kommer från er lokal men att det i själva verket är från någon annans lokal? Går ju nog bra för er att bevisa att ni inte varit där under vissa veckoslut, men sen är det ju en annan femma om de tror på er eller inte?! Stå på er bara!!

    SvaraRadera
  4. jo allt e nog verkligen märkligt. vi får se nu vad som händer bara. vi har ingen aning om vem som klagat eller när detta skett, förutom den gången då vi uppenbarligen inte var hemma. det måste nog vara att någon tagit fel på lägenhet..

    SvaraRadera