tisdag 18 juni 2013

Lax i foliepaket

Midsommarveckan håller på som bäst och under midsommaren är ju maten en av höjdpunkterna. Man grillar gott och äter goda sallader till. Oftast väldigt enkelt men så gott!
Igår gjorde vi en smarrig middag här hemma. Det blev lax i foliepaket med morötter, dill, persilja, kryddor och matlagninsgrädde. 20 min. på grillen. Servera med hemgjorda sallader och du får en middag som smakar Sommar! 



Jag tänkte ta och baka en smarrig tårta till midsommaren, men nu har jag så många alternativ att välja mellan att det blev riktigt svårt. Det lutar ändå åt en lime- och jordgubbsmoussekaka. Var vi firar midsommaren i år är dock ännu oklart. Troligtvis far vi nog till villan någon gång, men när det blir påverkas av när övriga familjemedlemmar har tänkt fara dit. Väderprognosen för fredag ser väldigt lovande ut så jag tror att vi siktar på att åtminstone vara fredagen på villan. Handla borde man också... Innan allt kött tar slut i butikerna. Men midsommaren kommer nog fastän vi bara skulle ha ett korvpaket så det är ingen vits att stressa upp sig på förhand.

Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar