torsdag 11 juli 2013

8 dagar till bf

Igår hade jag syster på besök hela dagen. Hur trevligt som helst! Tack för att du kom! Till min stora överraskning hade hon bakat en kaka som hon hade med sig. Den smaskade vi på ute i solen och satt och pladdrade i några timmar innan vi begav oss in mot centrum. Syster shoppade och jag var med mest som sällskap. Visst hittade jag också något smått, som strumpor och spytrasor. Strumporna var faktiskt till mig själv... När sambon slutade jobbet för dagen möttes vi upp och for till Strampen för att äta. En perfekt dag!
Nu är jag glad att jag inte har något inplanerat för idag och imorgon. Inte ens en rådgivningstid att passa. Man behöver några dagar emellan allt program där man inte har något speciellt att göra eller tider att passa. Idag skall jag bara läsa och handarbeta. Kanske tupplura lite också. 

En härlig sommartårta



Idag är det mammas födelsedag. Hipp hipp hurra! Hon befinner sig i Sverige för tillfället så något firande av henne blir det nog inte. Jag misstänker att nästa gång vi ses är vi tre som grattar. Vi kommer nämligen att hålla oss hemma så mycket som möjligt nu till bebisen kommer. Det känns säkrast så. Man vet ju aldrig när något börjar hända.

Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar