söndag 16 november 2014

Colins rum

Nästa rummet i husesynen är Colins rum. Det är det minsta rummet i lägenheten och det ligger mittemot vårt sovrum. Colins rum var det första som vi renoverade. Eftersom det inte fungerar att vi sover i samma rum alla tre så var det mest akut att få Colins rum i ordning. Renoveringen påbörjades redan innan vi flyttade in, men vi fick inte det färdigt innan flytten. Vi hamnade att sova alla tre i vårt sovrum den första tiden och ingen av oss sov bra under den tiden.

Så här såg rummet ut innan renovering. Plastmatta, likadan som i vårt sovrum och vita målade väggar med några blå segelbåtar.

Väggarna var inte lika smutsiga som i vårt sovrum men segelbåtarna krävde lite mera uppmärksamhet innan de försvann. 

Vi gjorde i princip samma sak som i vårt sovrum, nytt golv och vita målade väggar. I framtiden skulle jag gärna göra någon väggmålning eller fondvägg för att göra rummet mera personligt. Men just nu känns det bra så här. 

I myshörnan ligger vi ofta och filosoferar kring viktiga företeelser och gosar med alla gosedjur. Tanken är att samlingen på väggen skall växa vartefter.

Det är skönt och behändigt att ha inbyggda klädskåp.





Colins rum fungerar främst som ett sovrum än så länge, men han trivs nog i rummet om någon annan håller honom sällskap där. Rummet är inte så stort, men än så länge är det alldeles tillräckligt stort. Senare när Colin blir äldre kan jag tänka mig att han kommer att vara sur över att ha fått det minsta rummet.
Här hittar man inlägget om vårt sovrum. Får se vilket rum som blir nästa i husesynen.

Therese

2 kommentarer:

  1. Va fint rum o vilken söt koffert. Var ha ni hitta den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vi e nog nöjda med rummet så här långt, sen får man ändra om vartefter behoven ändra. :)
      Kofferten e från det stora blågula varuhuset, den heter Pysslingar. Ångrar att vi inte köpte flera på samma gång för de är så charmiga!

      Radera