söndag 21 februari 2010

Kalas

Idag skall vi på 5-års kalas. Sedan bär det av till vasa. Men det lockar inte att köra i detta snöväder. Tänk att det kan vara så kallt och ändå snöa. Typiskt att det inte räcker med antingen eller..
Gårdagen spenderades tillsammans med mamma. Vi strosade på stan och lunchade vid bästa restaurangen i J:stad. Jag skulle kunna äta deras mat varje dag. Vi tog en promenad i kylan, men det var i stort sett bara ute på isen som vinden blev lite för kall. Annars var det inte för kallt för en promenad. På kvällen åt vi fastlagsbullar och tittade film. Samtidigt fick mamma också ta del av mitt nya sockmönster. Sådan mor sådan dotter.. Inte många som tillbringar lördagskvällen med mamma i soffan med varsin sticksöm i handen och n romantisk komedi på tv:n. Men jag gillade det skarpt. Tack mamma för en avslappnad och rolig dag. Något positivt kommer från B:s jammdagar. Jag har tid att spendera tid med de bästa.
Nu blir det att köra ett varv via bennäs för att hämta födelsedagsbarnets present och sen avnjuta en kopp kaffe för att sist och slutligen fara hem tillbaka.
Kanske vi hinner se en film ikväll när inget I en annan del av köping kommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar