torsdag 7 januari 2010

Teknikens dag

Denhär torsdagen den 7 januari 2010 har visat sig att bli en riktigt fin dag. Termometern på utsidan är tyvärr igensnöad så någon lägesrapport kommer inte härifrån. Men de kanske e lika bra för då har man inte förutfattade meningar om hur kallt det är där ute. Men alltför kallt för utomhusvistelser är det åtminstone. Men ett varv till CM har vi varit idag. Kylskåpet gapade tomt förutom saker som lingonsylt, limsa och öl. Men nu är det fyllt och det är igen trevligt att öppna kylskåpsdörren.
Förutom att vi handlat mat idag har vi också inhandlat en videokamera. Förr 199€ fick vi en bra kamera, en väska och minneskort. Vi hade egentligen tittat på en billigare modell, men den hade bara 10x optisk zoom. Den köpte har 34x, så en aningen bättre med andra ord. Vi har inte något speciellt tillfälle när vi skall använda den men åtminstone när vi åker till kreta i två veckor i augusti skall den användas flitigt.
En annan grej som gjort detta till en riktigt bra dag är att vi packade upp printern som vi fick till julklapp. Vi testade att printa och scanna lite och det ända jag kan säga är WOW. Den är super bra. Tack för den fina julklappen. Nu behövs bara ett nytt bord...
Tatueringen läker som den ska och den är inte alls lika sjuk mera. Längtar bara tills den inte behövs smörjas mera och man lätt kan dra på sig alla kläder utan att vara rädd att man kladdar ner kläderna.
Det var allt för idag. Nu skall det tvättas kläder, igen.. När man varit hemifrån i några veckor har det en tendens att samlas en del smutskläder. Men jag har inget emot att tvätta kläder idag. Idag är en bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar