onsdag 28 maj 2014

Sista gången babysim

Ikväll är det babysim för sista gången denna termin. Vi har inte sagt upp vår plats och kommer fortsätta till hösten. Colin har inte varit riktigt förtjust i simningen och vi hade tänkt ge upp och sluta. Men nu har det ändå börjat gå bättre och bättre. Han skrattar och tjoar inte ännu men han tycks trivas bättre i vattnet och med situationen än i början så vi skall ge det en chans sen till hösten också.
Synd att babysimmet tar slut nu. Det har varit så roligt att ha en familjeaktivitet inplanerad varje vecka. Nå, men den kommande flytten och renoveringen skall vi väl inte bli utan att göra...

Och så några bilder från dagen. 

Colin klättrar upp efter allt som det går att få tag i, sen står han och gungar med höfterna som om han skulle dansa latinodans.

Misstänker vi har en napptjuv hemma hos oss. Vi har aldrig haft problem med att nappar försvinner. Vi har köpt nya och bytt ut vartefter de blivit gamla, men inte köpt nya för att vi blivit utan. Men nu plötsligt, på två dagar har två nappar försvunnit spårlöst. Och vi har inte ens haft dem med någonstans, de har bara varit här hemma. Men nu har vi ett påfyllt lager igen.
Colin sover som bäst sin andra tur där ute så jag skall göra det jag brukar då. Packa och plocka. Det tar ju aldrig slut...

Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar