tisdag 21 september 2010

Tisdag-inget ollis

Sovrummet börjar ta sig. Nya gardiner är uppe. Lamporna skall ännu fixas. Tänkte först göra nya lampskärmar själv men själva formen var så gammal att det inte skulle löna sig att försöka restaurera den.Så det blir att söka lampskärmar här någon dag. Sen så skall också bokhyllan fyllas med mer böcker ur skrubben. Kanske vi får plats med det mesta i skrubben efter att böckerna rensats bort.
Idag har vädret varit ruskigt och höstlikt. Vilken inte direkt har hjälpt motivationen till skolarbeten på traven. Någon dag inom snar framtid måste jag ta tag i allt. Men just nu orkar jag inte. Dessutom finns det så mycket annat som måste göras, både inom skolan o inom hemmet.
Imorgon är det wasa by night och det är nästan den enda tillställningen jag sett framemot i höst. Jag har ingen som helst lust att fara o rojva på någon sitz eller liknande. Har ingen ork till det men imorgon skall vi ut på stan en sväng. Tack o lov är föreläsningsmaratonet som skulle vara på torsdag flyttat fram till tisdag istället. Perfekt!
Nu skall jag njuta av idol, house o kanske något gott att snaska på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar