fredag 24 september 2010

Fredagsmys

Wasa by night blev helt super. Vi tillbringade mest tid med B&M. Tack för det trevliga sällskapet. Vi kom hem redan lite efter nie, lagom till idol. Ingen krabbis och utvilad följande dag. Precis som det skall vara.
Idag har vi verkligen varit effektiva här hemma. Vi började dagen med att torka damm, damsuga och diska. Sedan for vi och veckohandlade. Gjorde mat och avnjöt ett glas vin.
Tanken var att vi skulle köpa nya lampskärmar också. Men eftersom att det skulle blivit dyrare att köpa endast lampskärmar än ny lampor, så köpte vi nya lampor. Helt vanliga vita, men jag målar foten svart så de passar in bättre.
Jag började även med ett mindre projekt denna vecka eftersom att lilla killen inte hade några passliga vantar. Hoppas att de kommer att passa sen. Så svårt att veta hur stor man skall göra barnvantar när man inte har någon prova dem på.
Nu kan man med gott samvete njuta av helgen. Förutom en del arbete som jag borde jobba med. Men det får bli till en annan stund. Nu skall jag slappa framför tv:n.
Fredagsmyys!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar