torsdag 2 juni 2011

Kristi himmelsfärd

Och inläggen lyser med sin frånvaro. Jag antar att det kommer fortsätta i liknande stil under sommaren. Jag hittar liksom ingen lust att blogga. Jobbar hela dagen och sen när man kommer hem har man nu inget nytt att berätta utan tar det lugnt i soffan med en kopp te eller sysselsätter sig med hushållsysslor som att städa eller klippa gräset. Idag är det å andra sidan ledig dag. Jag har inte några stora planer på agendan. Ett kalas blir det på eftermiddagen men innan det skall jag försöka städa upp lite här i huset. Vi har nämligen städat ur ett förråd hemma hos Björns föräldrar och därifrån kom rätt så mycket loppissaker så nu finns det ännu mycket saker som väntar på att lyftas fram på bordet där.
Jag hoppas innerligt att vädret kommer att bli bättre till nästa vecka. Från torsdag till söndag skall vi på Sauna open air festivalen och övernattningen kommer att ske i tält på ett campingområde. Det skulle inte vara så trevligt om det regnade hela tiden. Hur som helst kommer det att bli en helt suverän resa!
För att pigga upp inlägget lite bjuder jag på några bilder också. Helt frånryckta från sitt sammanhang egentligen..

Kaffet blir mycket godare på morgonen när sambon dukat fram en gullig mugg.

Sedan vi flyttade hem över sommaren har jag inte stickat ett varv på sockorna och därmed avancerar de inte så snabbt.. Kanske jag skall ta tag i dem någon dag, senare..

Den färdiga versionen.


Nåväl nu har jag igen visat lite liv från min sida och fortsätter dagarna rutinerat med jobb. Ha en trevlig fortsättning! Vi hoppas att sommaren gör intågande snart!